Objavil/a: malanstrbenc | 20/04/2010

Malo fotk lepih stvari / Some photo impressions

Da ne bomo dolgovezili. Na Astipeleji nama je bila hora z ostanki beneške trdnjave kar všeč. Za vogalom je sicer spet hitro “tradicionalna” Grčija, zato je treba vklopiti ustrezne filtre. Klikni na fotografijo za galerijo (v Picasi nato lahko nastaviš diaprojekcijo).

Click on both photos to enter the galleries of our impressions of Astypelaia chora and Santorini – Thira complex islands. You can then activate slideshow in Picassa menu.

Sedaj se guncamo na boji v kalderi Tire – Santorinija. Dosedanje raziskovanje Santorinija nas je navdušilo. K sreči tudi še ni vseh množic turistov. Ko se zahodnik pomiri, se prestavimo še pod Oio, splezamo na hrib in poskusimo ujeti kako tisto pravo kičasto fotko in razglednic Santorinija. Dosedanje impresije: klik na fotografijo

Advertisements

Responses

  1. Draga Malan,

    upam, da nisem zamešala, ampak po mojem štetju je danes čas za virutalne poljubčke in za najboljše želje. Naj ti bodo bogovi vetrov in morja naklonjeni.

    Urša

  2. Fotke so zares lepe, težko bi izbrala najlepšo. Seveda si najbolj ogledujem posnetke ,na katerih sta vidva in Ronja, da vidim, kakšni ste po letu dni.Neda


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s

Kategorije

%d bloggers like this: